News Feed

Index Berita
Jaka Menyawak Dhaup Karo Putri Raja

Jaka Menyawak Dhaup Karo Putri Raja

Semarangpos.com, SEMARANG – Jaka menyawak minangkani kabeh pemundhutane Sinuhun. Banjur Jaka Menyawak dhaup karo putri raja. “Wis Biyung, ora prelu bingung, iki kabeh kanggo...

Jaka Menyawak Nglamar Putri Raja

Jaka Menyawak Nglamar Putri Raja

Semarangpos.com, SEMARANG — Ing dongeng sadurunge dicritakake Nyi Randha nuruti panjaluke Jaka Menyawak nglamar putri raja. Nyi Randha wis tekan kraton saprelu nglamar putrine...